Etusivu

Varma tunnelma!Varma Tennisklubi toimii omilla kentillä. Käytössä on vuoden 2009 alussa valmistunut kaksikenttäinen kiinteä halli ja kesäkaudesta 2012 alkaen kolme huipputason massakenttää sekä kesäkaudesta 2018 alkaen kaksi erinomaista kovaa ulkokenttää. Hallin yhteydessä on pukeutumis-ja suihkutilat sekä tennistarvikemyymälä.

Kenttien aukioloajat ovat arkisin 08.00 – 23.00 ja viikonloppuisin 08.00 – 23.00.

Bino ja Santtu Varmalla on vuosien kokemus eri tasoilla olevien pelaajien opetuksesta tenniksessä. Santtimg_3077-1u on myös salibandyvalmentaja. Opetuskielenä on suomi tai englanti. Valmennukseen sisältyy tekniikan ja taktiikan opetusta, virheiden korjausta ja peliharjoituksia.

Voit varata salibandy-, tennis ja sulkapallovuoroja.

Meiltä saat tennis-, sulkapallo- ja squashmailojen jännitykset sekä tennisvarusteet edullisesti.

Osallistu Varma Tennisklubin omiin kilpailuihin. Liity ja edusta Varma Tennisklubia Suomen Tennisliiton ranking-kilpailuissa.   Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta. Jos kiinteä numero ei vastaa, yritä tavoittaa Santtu numerosta 0400 707 444. 


Tunnelmaa upeilla ulkokentillä!

Toukokuun 2012 lopulla otettiin käyttöön uudet massakentät, jotka on päällystetty samalla tiilimurskalla kuin Ranskan avoimissa Roland Garrosilla on. Nämä ovat Suomen parhaat massakentät, tule kokeilemaan ja pelaamaan ulkona mukavassa ympäristössä!

Kaksi kovapintaista ulkokenttää otettiin käyttöön 14.5.2018, joten nyt ulkokenttiä on yhteensä viisi – voit valita erinomaisen massakentän tai kovan kentän välillä!