Finn Electric Oy järjesti liikuntapäivän henkilöstölleen

Finn Electric Oy on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka järjesti henkilöstölleen liikuntapäivän hyödyntäen Varma Tennisklubin tarjomia palloilumahdollisuuksia. Liikuntapäivä sisälsi yhteensä kolme tuntia tennistä, sulkapalloa ja salibandya Varma Tenniksessä sekä näiden päälle yhteisen saunatilaisuuden toisessa paikassa.

HallitHenkilöstölle järjestetty liikuntapäivä on mukava tapa antaa organisaatiosi ihmisille mahdollisuus kokeilla heille ennestään tuntemattomia lajeja, innostaa oman hyvinvoinnin parantamiseen ja samalla viettää aikaa yhdessä. Varma Tennisklubilla on mahdollisuus järjestää tällainen liikuntapäivä mihin vuodenaikaan tahansa: talvella kaikki järjestyy halleissa, ja kesällä tennistä voi pelata myös uusilla massakentillä. Päivään voidaan sisällyttää pelien lisäksi myös tennisvalmennusta minkä tason pelaajille tahansa.

Ota yhteys joko yhteyslomakkeella tai puhelimitse 0400 707 444 henkilöstösi ilahduttamiseksi!


Finn Electric Oyon vuonna 1993 perustettu, yksityisessä omistuksessa oleva, monipuolinen ja osaava sähköteknisten tuotteiden maahantuontia, myyntiä ja markkinointia harjoittava yritys, joka toimii Vantaalla. Tämä juttu on tehty yrityksen toimitusjohtajan luvalla.